Tim
Geschreven door
Tim

Wij moeten eerlijk bekennen nog niet helemaal bezig te zijn met de koudere maanden, maar het is natuurlijk een feit dat de Zomer nieuw eeuwig duurt. Nike is klaarblijkelijk al bezig met nieuwe Air Max 90 sneakers voor de Herfst en Winter, als wij de eerste foto's van deze Nike Air Max 90 "Black and Silver" bekijken.

Door het gebruik van een mesh-, leer- en suèdeconstructie in combinatie met geharde overlays en een waterafstotend bovenwerk, is het duidelijk dat deze Air Max 90 gemaakt is voor gure weersomstandigheden. Voeg daar een set reflecterende swooshes (op zowel de middenvoet als voorvoet) aan toe voor extra zichtbaarheid bij weinig licht, wat het ook nog eens een perfecte sneaker maakt voor een rondje hardlopen in slechter weer. Er zijn ook utility pull tabs toegevoegd, evenals unieke zilver gekleurde Air Units. Dit alles rust bovenop een stevige zwarte zool om het ontwerp af te maken.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar wij houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 "Black and Silver"

02
Sep 2022
Nike Air Max 90 "Black and Silver"

Nike Air Max 90 "Black and Silver"

DX8969-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim