Tim
Geschreven door
Tim

In 1971 werd het Swoosh-logo bedacht, ook was het in dit jaar dat de naam Nike aangenomen werd. Om dit heugelijke feit te vieren komt Nike met een speciale "52" -collectie uit. De line-up bevat al een paar Zoom Vomero 5 sneakers en een Dunk. Inmiddels is de tweede colorway onthult. De hoogste tijd om de foto's van deze Nike Dunk Low Wmns "52" eens te bekijken.

Deze tweede versie van de "52" dunk gaat gekleed in een kleurenmix van witte, grijze en roze tinten en is vrijwel volledig gemaakt van leer met mesh tongen en voeringen. Het heeft een witte basis met grijze overlays gemarkeerd met roze contrasterende accenten op de Swoosh, tonglabels, hakken, inlegzolen en halfdoorschijnende buitenzool. Een donkergrijze patent Swoosh zien we terug op de andere zijkant van de sneaker, met "52" branding op de inlegzolen en hakken bovenop een witte tussenzool die het ontwerp compleet maken.

De releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low Wmns "52"

Datum nog
niet bekend
Nike Dunk Low Wmns "52"

Nike Dunk Low Wmns "52"

FN3451-161
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low 52 Foto 7
Nike Dunk Low 52 Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim