Dat de Nike Air Max 90 dit jaar meer dan genoeg liefde van Nike heeft gekregen is duidelijk, de ene na de andere colorway vliegen je om de oren en tussen al die colorways zitten zo nu en dan een paartje waar je net iets langer naar kijkt dan naar de rest. Zo ook met deze hele Zomerse kleurrijke Air Max 90 "Pink Volt".

Qua materialen gebruikt dit paartje mesh op de toe box en leer op de mud guards, overlays en branding. De kleur die direct opvalt is toch wel het felle roze dat net boven de nude gekleurde mud guard rondom de sneaker loopt. Levendige neonaccenten zijn toegepast op de Swooshes de branding op de hak, de branding op het midden van de schoen en het gedeelte rond de wreef. Groenblauwe kleuren vinden we terug op de Air Unit, rond de veters en op de buitenzool. Als we alle kleuren die we zien combineren zou je bijna zeggen dat het hier om een Nike ACG release gaat.

Dit vrolijke summer ready paartje heeft nog geen releasedatum, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws en onze Facebook pagina

Stephan
Geschreven door
Stephan