Tim
Geschreven door
Tim

Wie kent 'm onderhand niet? De Nike Air Force 1 sneaker die voor het eerst werd uitgebracht door Nike in 1982. Vandaag werd bekend dat er op 13 juli een bijzonder versie van de sneaker zal droppen, namelijk deze Nike Air Force 1 '07 LV8 "Split Light Silver". De LV8 versie van de Air Force 1 sneaker verwijst naar een specifieke versie van de Nike Air Force 1 met extra designelementen en hoogwaardige materialen. De aanduiding "LV8" staat voor "Elevate" en betekent een verhoogde en/of geüpgradede versie van de klassieke Air Force 1.

De Air Force 1 LV8 behoudt het iconische silhouet en het algemene ontwerp van de originele Air Force 1, maar introduceert unieke kenmerken om hem te onderscheiden van het standaardmodel.

Groen, Light Silver en Zwart worden toegepast op het split design van deze Air Force 1 sneaker

Wat ons betreft is deze Air Force 1 sneaker weer eens een leuke afwisseling van de standaard colorways die we de laatste tijd voorbij zien komen. De sneaker gaat gekleed in een Light Silver, Black, White, Coconut Milk en Stadium Green kleurenschema. Deze Nike Air Force 1 Low is volledig gemaakt van leer met mesh tongen en voeringen. Hij heeft een witte basis met grijze overlays die gedetailleerd zijn met het splitthema op de Swooshes, tonglabels, hakken, binnenzolen en op de buitenzool. Een tussenzool in vintage stijl maakt het ontwerp af.

De voorlopige releasedatum staat op donderdag 13 juli. Check alle verkooppunten van deze sneaker en sla de datum alvast op in je agenda.

Nike Air Force 1 '07 LV8 "Split Light Silver"

14
Jul 2023
Nike Air Force 1 '07 LV8 "Split Light Silver"

Nike Air Force 1 '07 LV8 "Split Light Silver"

DZ2522-001
Alle verkooppunten
Nike Air Force 1 07 LV8 Split Light Silver Foto 7
Nike Air Force 1 07 LV8 Split Light Silver Foto 8
Nike Air Force 1 07 LV8 Split Light Silver Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim