Deze nieuwe Air Force 1 straalt één en al luxe uit, althans - dat is de bedoeling van Nike. Wij denken dat de meningen over dit paartje flink uiteen lopen, want gaat Nike hier iets te ver of is dit gewoon helemaal dope? Laten we de foto's bekijken.

We hebben het de afgelopen maanden allemaal voorbij zien komen op de Nike Air Force 1, van omgekeerde Swooshes tot geschilderde logo's. Net als je denkt dat je alles wel gezien hebt krijg je de foto's van deze Nike Air Force 1 '07 LX "Bling" onder je neus. De schoen lijkt op het eerste gezicht gemaakt te zijn voor een karakter in een foute x rated film, maar heeft tegelijkertijd toch ook wel weer iets. Deze Nike-klassiekers krijgen voornamelijk hun overdosis bling door de toevoeging van een drietal sieraden die op het vetergebied zijn geplaatst, maar uiteraard ook los te maken zijn. Het gaat hier om twee edelsteenachtige juwelen en een Iced Out Swoosh.

Verder is de colorway rustig en neutraal te noemen. De tongen zijn op het eerste gezicht het enige element dat voorzien is van een licht beige tint. Als je goed kijkt zie je ook dat de Swooshes en de achterkant voorzien van een premium leder look.

Wanneer deze blingblingers gaan releasen is nog niet bekend, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan