Op één of andere manier is krassen altijd spannend, of het nou een kraslot is of een sneaker - je weet nooit wat je kan verwachten. Mocht je het spannend willen houden dan is het waarschijnlijk verstandig om nu te stoppen met lezen, want dit bericht gaat over drie nieuwe coloways voor de Air Force 1, die naarmate de sneaker slijt een nieuwe colorway onthult.

Deze Air Force 1 zal droppen in drie basiskleuren; wit, zwart en grijs - die alle drie gebruik maken van premium materialen. De lichtere paren zijn voorzien van blauw of rood aan de bovenkant, voornamelijk de Jewel Swooshes knallen er lekker uit. De zwarte Air Force 1 is wat meer ingetogen, doordat het voornamelijk de kleur zwart gebruikt met hier en daar een vleugje roze.

Dan over naar het spannendste gedeelte van deze Air Forces: de complementaire kleuren van elk paar worden zichtbaar van onder het leer, het patroon waarin de kleur zich vormt is afhankelijk van het unieke slijtagepatronen van het persoon dat de sneaker draagt. Zo hebben de lichte paartjes een paarse tint onder het leer en het zwarte paartje onthult na slijtage een Rose Nude kleur. We zijn natuurlijk reuze benieuwd hoe de schoenen er uit gaan zien na een paar maanden rocken.

Wanneer de sneaker precies zal gaan droppen is nog niet bekend - wij verwachten deze zomer. check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons nieuws overzicht en onze Facebook pagina voor updates!

Stephan
Geschreven door
Stephan