Tim
Geschreven door
Tim

Daar hebben we weer een sneaker voorzien van een heerlijke harige tijgerprint. Het gaat hier om de Nike Air Max 1 Golf "Tiger", waarvan de officiële foto's ons inmiddels hebben bereikt. Wij zullen het voorlopig met de foto's moeten doen, want de releasedatum van deze sneaker ontbreekt helaas nog. Wij blikken vooruit op deze aparte release.

Nike Air Max 1 Golf Tiger Foto 7
Nike Air Max 1 Golf Tiger Foto 8

Een harige tijgerprint bedekt deze Nike Air Max 1 Golf sneaker

Of je nu wilt opvallen tijdens het golfen, of misschien wel gewoon een heel aparte sneakertje wilt rocken op straat - deze sneaker zal je in dat geval absoluut niet teleurstellen.

Deze golfversie van de Air Max 1 is uitgerust met een speciale buitenzool, die perfect geschikt is voor op de golfbaan, maar ook zeker voor op de straat. Wat natuurlijk direct opvalt het is wilde bovenwerk, waar de kleur zwart als basis gebruikt is, voorzien van harige overlays van (imitatie) tijgerbont. De kleur zwart is trouwens ook toegepast op de veters, tonglabels en op de voering. Een mooie lichte kleur groen is terug te zien op de leren Swooshes aan de zijkanten, op de branding op de binnenzool, de "GOLF" branding op de hiel en Nike Air branding op de tongen. Een witte tussenzool en een zwarte buitenzool maken de look compleet.

Op de hoogte blijven van al het nieuws over deze sneaker en nog veel meer? Check dan regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Golf "Tiger"

10
Mar 2022
Nike Air Max 1 G NRG 'Tiger'

Nike Air Max 1 G NRG 'Tiger'

DH1301-800
Alle verkooppunten