Onlangs kwamen wij al met foto's van deze avontuurlijke Nike Air Max 90, waarna wij nu inmiddels in bezit zijn van betere foto's van deze op de ACG-lijn geïnspireerde nieuwe colorway voor de Nike Air Max 90.

De Nike Air Max 90 wordt niet voor het eerst voorzien van ACG achtige upgrades, zo zagen we dit jaar al meerdere modellen droppen die duidelijk geïnspireerd waren door de avontuurlijke All Conditions Gear (een mix van outdoor en streetwear).

Afgezien van de ACG achtige kleuren bezit dit paartje op een paar lussen na enkel cosmetische AGC opties - een berg beklimmen in deze knallers is dus geen aanrader. Wat direct opvalt zijn de naden en stiksels die over de overlays lopen en ook op de Swoosh zijn toegepast. Qua constructie onderscheidt het paar zich ook van het standaard model, zo is de mud guard voorzien van mesh in plaats van leer of suede. Verder is de schoen voorzien van dikke ACG veters en een mini swoosh op de toe box

Er is wat betreft een releasedatum nog niets bekend, we raden je dus aan om regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina in de gaten te houden.

Stephan
Geschreven door
Stephan