De geruchten van een potentiële Nike Dunk Low "Animal Pack" hing al een tijdje in de lucht, we zagen de eerste geruchten in de zomer van 2020 al voorbij komen maar tot een release kwam het tot op heden niet. Aangezien de officiële foto's inmiddels zijn opgedoken van één paartje van de tweee, kan de release nu niet lang meer op zich laten wachten.

Deze Nike Dunk Low "Animal Pack" Giraffe is onderdeel van een tweedelig pack en maakt gebruik van Beach, Baroque Brown, Canvas, Sail colorway. De sneaker is voorzien van een gladde leren Sail-constructie op de neus, zijpanelen en de enkel. Een donkere bruine tint is toegepast op de leren swooshes, hiellipjes, de binnenvoering en de rubberen buitenzool. Het hoogtepunt van deze Nike Dunk Low zijn de suède overlays die zijn voorzien van een giraffe print. Een exacte releasedatum is nog niet aangekondigd, we houden je natuurlijk op de hoogte.

Nike Dunk Low Animal Pack foto 8
Nike Dunk Low Animal Pack foto 7

Releasedatum Nike Dunk Low "Animal Pack" Giraffe

Nike Dunk Low Animal Pack Black Pure Platinum
py_rates

Onderdeel van een tweedelig pack

De Nike Dunk Low "Animal Pack" Giraffe is onderdeel van een Animal Pack dat bestaat uit twee releases, de één is uitgevoerd in overwegend bruine kleuren, de ander in een Black/Pure Platinum colorway. De officiële foto's van het tweede paartje zijn helaas nog niet gedropt.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur