Tim
Geschreven door
Tim

Nike viert momenteel de 35e verjaardag van de Air Max 1, die verschillende speciale releases zal bevatten. Een daarvan is deze Nike Air Max 1 "Metal Charms", die naar verwachting zal droppen voor dames. De sneaker wordt verwacht in het voorjaar van 2023 en is zoals je ziet perfect geschikt om te rocken in de Lente en Zomer van dit jaar.

Nike Air Max 1 Metal Charms Foto 8
Nike Air Max 1 Metal Charms Foto 9

"Metal Charms", samen met Paisley Print overlays maken deze Air Max 1 perfect voor het voorjaar

De aankomende Nike Air Max 1 "Metal Charms" is voorzien van een nubuck-achtige basis, in combinatie met mesh in diverse gebroken witte tinten. De canvas-overlays zorgen voor wat contrast, doordat deze zijn voorzien van een heerlijke Ibiza-achtige paisley-print in verschillende pastelkleuren. De Swoosh is weer te vinden aan de zijkant en is uitgevoerd in een rustige bruine tint, die ook is gebruikt voor op de mud guards en de kappen rond de onderkant van de hak.

Nike Air Max 1 "Metal Charms"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 Wmns "Metal Charms"

Nike Air Max 1 Wmns "Metal Charms"

FJ7734-101
Alle verkooppunten

Op de tong zien we een ander soort branding dan we gewend zijn, daar zien we nu een rond metalen logo met daarop een Swoosh. Het in het zilver geborduurd logo op de hiel krijgt steun van vijf bungelende metalen bedels die op beide schoenen terug te vinden is. Het model rust op een witte tussenzool en een oranje, groene en rode buitenzool en wordt afgemaakt door witte veters die zorgen voor een strakke afwerking.

Nike Air Max 1 Metal Charms Foto 5
Nike Air Max 1 Metal Charms Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim