*UPDATE*
Dit juweeltje drop op 22 november.

Nike heeft weer een feestje gehad waar de nodigde drankjes en blowtjes bij zijn komen kijken, dat kan haast niet anders - deze upcoming Nike Air Max 90 "Croc Camo" verzin je nuchter niet. Dat wil niet zeggen dat wij deze aankomende colorway voor de Nike Air Max 90 niet waarderen, het was alleen even een momentje stil bij ons toen wij de eerste foto's voorbij zagen komen.

De sneaker is het beste te omschrijven als een Air Max 90 die ruzie heeft gehad met een paard en een krokodil. De bovenkant begint met een pony hair basis met camouflageprint en voegt vervolgens een zowel groene als bruine croc-print toe op de mud guard en de hak, wat een hele aparte combinate oplevert. Doorschijnende elementen rond de veters, het plastic gedeelte rond de branding op het midden en het hiellipje dragen verder bij aan de gewaagde look. Rode accenten op zowel de kraag als onder de olijfkleurige doorschijnende middenzool geven een sportieve flair. Een rode doorschijnende buitenzool maakt de look af.

Deze release is zeker niet voor iedereen, maar als jij de ballen hebt om deze te dragen moet je onze sneaker releasekalender in de gaten houden of de verkooppagina onderaan deze pagina, die wij uit enthousiasme alvast hebben aangemaakt.

Nike Air Max 90 "Croc Camo"
Stijlcode: CU0675-300
Verkoopprijs: €159,95
Releasedatum: Vrijdag 22 November, 09:00 AM
Verkooppagina: klik hier

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur