Kijk, dat hadden we nou net nodig in deze karige Air Max 1-dagen, een dosis bling bling! Zoals we allemaal weten zijn de Nike Air Max 1 releases de laatste tijd schaars. Nike heeft niets bevestigd, maar het lijkt erop dat de Air Max 1 aankomende tijd minder aandacht gaat krijgen dan de Nike Air Max 90 en andere modellen. Deze aankondiging is dan ook meer dan welkom!

Deze Nike Air Max 1 is helemaal haute couture, de schoen is voorzien van een zwoele rood en gouden colorway. Het zachte leer aan de bovenkant glanst heerlijk en is uitgevoerd in een diep rode kleur - wat doet denken aan luxe autostoelen of de kleur rood die vaak op merktassen te zien is. De witte middenzool voegt een beetje contrast toe aan deze knallende colorway.

Nu over op het meest in het oog springende detail: de Swooshes. Deze zijn voorzien van gouden lovertjes, zoals je deze vaak ziet op jurken en andere mode accessoires - het geeft de schoen een unieke en modieuze uitstraling zoals je dat maar zelden ziet.

De sneaker heeft nog geen releasedatum, check daarom regelmatig onze sneaker releasekalender, of de verkooppagina van deze Nike Air Max 1 "Gold Sequin" die wij alvast hebben aangemaakt.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur