Bij ons staan schoenen die voorzien zijn van een bepaalde vorm van fur vrijwel direct op ons verlanglijstje, zeker als de schoen ook nog eens voorzien is van verschillende kleuren aan de binnen en buitenzijde. Je mag in dit geval naar onze mening dan ook spreken van een uniek design, die net zo goed in de vitrine kast of op het dressoir gezet kan worden - een waar kunstwerkje in de vorm van een general release.

De Nike Air Max 95 maakt gebruik van een een zwarte basis die is gemaakt van textiel en nubuck. Het hoogtepunt van deze Air Max 95 is het furry materiaal dat op de tong en binnenvoering is geplaatst, evenals de groene en blauwe details op de zijpanelen en de perzikkleurige en gouden strepen op de zijpanelen aan de buitenzijde die allemaal gebruik maken van dit heerlijk zachte materiaaltje.

Kleurrijke Air Max-branding op de tong, lichtroze branding op de hiel, dito gekleurde tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool maken de look af van deze Air Max 95 die helaas nog geen releasedatum heeft. Checken dus die sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws en onze Facebook pagina.


Stephan
Geschreven door
Stephan