We zagen ze eerder al voorbij komen op de Nike Air Max 1 - de Jewel Swoosh; een kleine Swoosh die er heerlijk uitknalt en bij ieder model waarbij deze is toegepast dé eyecatcher is geweest. Op het AM1 model was dit een groot succes - nu is het de beurt aan de Air Max 90 om het stokje over te nemen.. wij zijn benieuwd!

De Air Max 90's in kwestie zijn onderdeel van een "Home & Away" pack, waarvan de ene AM 90 gekleurd is in het Blauw/Wit en de andere in een heldere Oranje/Zwart/Wit colorway. De schoen bestaat voornamelijk uit soepel leder, voorzien van suède overlays die rondom de schoen lopen. De kenmerkende gebieden als het gebied rond de veters, de overlays aan de zijkanten, het gedeelte rond de air unit en de hak zijn uitgevoerd in respectievelijk Blauw en Oranje. De tong tag is voorzien van een Home & Away stiksel.

De Jewel Swoosh is natuurlijk de eye catcher van deze release, die zijn geplaatst aan de zijkant van de schoen en knallen er dan ook heerlijk uit zoals je kunt zien.

Verder is er nog geen informatie over een eventuele releasedatum van deze toffe sneakers, we houden jullie uiteraard op de hoogte via onze sneakersquad releasekalender en op onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur