Naast de Nike Air Max 90 SE WMNS "Animal" kondigt Nike vandaag ook aan de Nike Dunk Low te gaan voorzien van een nieuwe firsse Animal print. Wij bekijken alvast de officiële foto's van deze Nike Dunk Low SE WMNS "Animal", die waarschijnlijk ook volgende maand zal gaan droppen.

De Nike Dunk Low "Animal" is voorzien van diverse dierenprints

Nike Dunk Low SE WMNS Animal Foto 9
Nike Dunk Low SE WMNS Animal Foto 8

Deze Nike Dunk Low "Animal" is, zoals je kunt zien aan de prachtige foto's een perfecte match voor de komende Lente. De sneaker begint met een bovenwerk van wit leer, afgewerkt met een mix van diverse kleuren, prints, texturen en patronen op de overlays. Enkele van de bepalende details zijn de luipaardprint, het nepbont, de safariprints en het suède dat wordt gebruikt op de mismatched Swooshes. De look wordt afgemaakt door wit op de tong, veters en voering bovenop een zwarte rubberen buitenzool. Een extra set zwarte veters, een rood leren hiellipje en rode branding op het witte tonglabel maken de look af.

In tegenstelling tot de Air Max 90 variant, heeft deze Dunk Low nog geen releasedatum. Check daarom regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low SE WMNS "Animal"

Apr
26
Nike Dunk Low SE WMNS "Animal"

Nike Dunk Low SE WMNS "Animal"

DN3866-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur