Tim
Geschreven door
Tim

We kunnen het wel blijven roepen, maar de Nike Dunk is on fire. De nieuwe colorways blijven je om de oren vliegen en ook qua collabs zit het meer dan goed. Nike kondigt aan dat het de samenwerking met het bedrijf Gnarhunters opnieuw aan is gegaan. De eigenaresse van het bedrijf is niemand minder dan Elissa Steamer, één van de weinige vrouwelijke professionele skateboarders ter wereld.

Elissa Steamer van Gnarhunters en Nike komen met een nieuwe Nike SB Dunk Low sneaker

Gnarhunters x Nike SB Dunk Low Foto 9
Gnarhunters x Nike SB Dunk Low Foto 12

In 2019 brachten Gnarhunters en Nike samen al een Blazer Mid uit, die succesvol werd ontvangen door zowel de casual sneakerheads als de skate commuity. Het skate- en surfmerk van Elissa Steamer, Gnarhunters, gaan nu voor de tweede keer samenwerken met Nike SB. Deze keer gaat het om deze speciale limited Gnarhunters x Nike SB Dunk Low.

De Nike SB Dunk Low heeft een geheel zwarte color blocking gecombineerd met witte details op de co-branded tongen, "GNAR" merkhielen en een rubberen buitenzool. Het is gemaakt van een mix van badstof, gewatteerd nylon en tapijtachtige materialen. Andere details zijn onder meer bungee-achtige veters, verwijderbare swooshes en inlegzolen met Gnarhunters' 'Fun Screen' en snorkelafbeeldingen.

De releasedatum is nog onbekend, check voor meer info dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Gnarhunters x Nike SB Dunk Low Verkooppunten

24
May 2022
Gnarhunters x Nike SB Dunk Low

Gnarhunters x Nike SB Dunk Low

DH7756-010
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim