Nike knalt door met het uitbrengen van nieuwe colorways voor de Dunk sneaker. In dit geval zal de colorway er net even iets anders uitzien dan we gewend zijn, want bij deze Nike Dunk Low Next Nature "Aster Pink" is er niet bespaard op de kleur roze. Ook is er bij deze release sprake van een Next Nature release, waarbij er gebruik is gemaakt van gerecyclede materialen.

De schoen is gemaakt van premium leer en heeft zoals we dat gewend zijn van de dunk weer een uitstekend comfort en ademend vermogen. De Sail basis en tussenzool dienen als neutrale achtergrond, waardoor de levendige Aster Pink accenten er heerlijk uitspringen. De Swooshes, overlays, veters en duurzame rubberen buitenzool zijn allemaal uitgevoerd in deze opvallende tint. Het Nike pinwheel logo op de binnenzool symboliseert de duurzame constructie, waarbij gebruik is gemaakt van gerecyclede materialen.

Helaas hebben we nog geen releasedatum voor je, maar daarvan houden we je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Dunk Low Next Nature "Aster Pink"

Datum nog
niet bekend
Nike Dunk Low Next Nature "Aster Pink"

Nike Dunk Low Next Nature "Aster Pink"

DD1873-600
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Next Nature Aster Pink Foto 5
Nike Dunk Low Next Nature Aster Pink Foto 6
Nike Dunk Low Next Nature Aster Pink Foto 1
Nike Dunk Low Next Nature Aster Pink Foto 3
Nike Dunk Low Next Nature Aster Pink Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur