Het merk Nonnative werd in 1999 opgericht door Satoshi Saffen. Het bedrijf, dat begon met de verkoop van T-shirts met eenvoudige prints is inmiddels uitgegroeid tot een merk dat een volwaardige herenkledinglijn aanbiedt. Het Japanse merk Nonnative wordt inmiddels geleid door Saffen en hoofdontwerper Takayuki Fujii en staat bekend om zijn strakke, minimalistische en praktische ontwerpvisie en put inspiratie uit historische militaire en outdoorkleding.

Na eerdere samenwerkingen met Mizuno, komen beide merken op 16 december met een nieuwe versie van de Wave Mujin sneaker.

Nonnative x Mizuno Wave Mujin TL Gore Tex Mid Black Foto 6

Mizuno en nonnative hebben hun krachten opnieuw gebundeld, dit keer om een nieuwe versie van de Wave Mujin TL Mid GTX uit te brengen. Eerder dit jaar brachten ze het model al uit in een "Vintage Khaki" kleurenschema, gekenmerkt door zijn aardse tinten. Hun nieuwste samenwerking brengt een gestroomlijnd, volledig zwart ontwerp voort.

Deze nieuwe Nonnative x Mizuno Wave Mujin TL Gore-Tex Mid "Black" behoudt het ingetogen kleurverloop en houdt vast aan een monochroom thema. Hij heeft de vertrouwde veterloze laarsstructuur en behoudt de belangrijkste kenmerken van zijn eerdere versie, waaronder de toepassing van suede. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van een rekbare gebreide stof die comfortabel om de enkels zit en een sokachtige pasvorm biedt voor maximaal comfort. De schoen is ook waterdicht dankzij een GORE-TEX coating, waardoor hij geschikt is voor diverse weersomstandigheden. De buitenzool is ontworpen met een robuust lamellenpatroon, gemaakt in samenwerking met bandenmerk Michelin, voor superieure grip.

Nonnative x Mizuno Wave Mujin TL Gore-Tex Mid "Black"

Dec
16
Nonnative x Mizuno Wave Mujin TL Gore-Tex Mid "Black"

Nonnative x Mizuno Wave Mujin TL Gore-Tex Mid "Black"

D1GG215503
Alle verkooppunten
Nonnative x Mizuno Wave Mujin TL Gore Tex Mid Black Foto 5
Nonnative x Mizuno Wave Mujin TL Gore Tex Mid Black Foto 4
Nonnative x Mizuno Wave Mujin TL Gore Tex Mid Black Foto 3
Nonnative x Mizuno Wave Mujin TL Gore Tex Mid Black Foto 2
Nonnative x Mizuno Wave Mujin TL Gore Tex Mid Black Foto 1
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur