Tim
Geschreven door
Tim

Off-White en Jordan zijn niet vreemd van een collab, maar een Off-White x Jordan 2 Low hebben wij nog niet eerder voorbij zien komen. De meningen over deze collab zullen uiteen lopen, net zoals wij vantevoren niet al te enthousiast waren. Maar na het zien van de foto's moeten wij onze mening toch bijstellen. De sneaker heeft 'iets'.. of het nu komt door de cracked middenzool of door de Jordan signature, wij vinden de sneaker al een stuk vette na het bekijken van de pics.

De Off-White x Air Jordan 2 Low is voorzien van de handtekening van Michael Jordan

Off White x Air Jordan 2 Low Foto 10
Off White x Air Jordan 2 Low Foto 8

De eerste beelden van de Off-White x Air Jordan 2 Low "White Red" zijn inmiddels meerdere malen gespot, opzich niet gek want de voorlopige releasedatum staat op September. De sneaker is gestileerd in een klassieke afwerking die is afgeleid van de originele Air Jordan 2 Low colorway. Het eerste dat direct opvalt is de handtekening van Michael Jordan op de kraag. Ook zien wij op deze collab weer de bekende Off-White branding en details. Ten slotte maken zichtbare schuimrubberen kragen en een verouderde rubberen zool met cracked details de stijl af.

De voorlopige releasedatum staat op 23 september. Wij houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Off-White x Jordan 2 Low Verkooppunten

23
Sep 2021
Coming soon
Off-White x Air Jordan 2 Retro Low SP

Off-White x Air Jordan 2 Retro Low SP

DJ4375-106
Alle verkooppunten