De iconische "Chlorophyll" colorway van Nike wordt het meest geassocieerd met de Nike Air Trainer 1 die debuteerde in 1987. Het model werd ontworpen door niemand anders dan Tinker Hatfield, die ook bekend staat om zijn werk aan de Air Jordan 1 sneaker. De Chlorophyll kleurstelling werd nog populairder toen het werd toegepast op andere modellen van Air Jordan. In 2018 werd er bijvoorbeeld een versie van de Air Jordan 3 uitgebracht met de Chlorophyll-kleurstelling. 

Op dinsdag 21 mei maakt de colorway weer een comeback in de vorm van deze Air Jordan 1 Low SE "Chlorophyll". Ook de kids zijn lucky, want voor de kleinere maten dropt de Air Jordan 1 Low SE GS "Chlorophyll".

Air Jordan 1 Low SE Chlorophyll Foto 5

De zomer staat voor de deur en daarmee zien we steeds vaker colorways gedropt worden die perfect zijn voor het warme weer. Met een kleurencombinatie die bestaat uit Wit, Lightning en Chlorophyll is deze release misschien wel dé sneaker om alvast te scoren voor de zomer begint.

Jordan heeft wat betreft de materialen niet bespaard, want er wordt gebruik gemaakt van premium leer voor duurzaamheid en een tijdloze look. Perforaties op de toebox verbeteren het ademend vermogen, terwijl de mesh tong en binnenvoering voor comfort zorgen. Uiteraard wordt de hoofdrol gespeeld door de groene "Chlorophyll" kleur, die de witte basis en rubberen buitenzool naadloos aanvullen. Gele "Lightning"accenten zijn toegepast op de Jumpman-logo's die zorgen voor een opvallend contrast en geven het geheel een frisse uitstraling.

Op dinsdag 21 mei dropt zowel de Air Jordan 1 Low SE "Chlorophyll" als de Air Jordan 1 Low SE GS "Chlorophyll".

Air Jordan 1 Low SE "Chlorophyll" voor heren, dames en kids

May
21
Coming soon
Air Jordan 1 Low SE GS "Chlorophyll"

Air Jordan 1 Low SE GS "Chlorophyll"

HF4779-100
Alle verkooppunten
May
21
Coming soon
Air Jordan 1 Low SE "Chlorophyll"

Air Jordan 1 Low SE "Chlorophyll"

HF4823-100
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 Low SE Chlorophyll Foto 6
Air Jordan 1 Low SE Chlorophyll Foto 1
Air Jordan 1 Low SE Chlorophyll Foto 3
Air Jordan 1 Low SE Chlorophyll Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur