De kogel is door de kerk, de releasedatum voor de Nike Air Max 1 City Pack "Amsterdam" en de Nike Air Max 1 City Pack "London" zijn binnen. De geruchten gingen al een poosje dat de sneakers op Air Max Day zouden droppen, en dit is nu dan ook officieel bevestigd: Donderdag 19 Maart gaat het los! Ook hebben wij de officiële foto's van beide paartjes binnen - de hoogste tijd om ze eens beter te bekijken.

---------------------------------

Nike Air Max 1 City Pack "Amsterdam"
Releasedatum: Donderdag 19 Maart, 09:00 AM.
Verkoopprijs: €160,00
Stijlcode: CV1638-200
Verkooppagina: klik hier

Nike Air Max 1 City Pack "Amsterdam"

Toen de foto's van de Nike Air Max 1 "Amsterdam" dropte kregen wij veel wisselende reacties. Met veel van deze reacties waren wij het eens, want je zou verwachten dat een paartje sneakers dat de naam Amsterdam draagt ook gebruik zouden maken van een bijpassende colorway, dat is naar onze mening helaas niet het geval.

De schoen is voorzien van warme tinten. De bovenkant maakt gebruik van diverse soorten textiel en corduroy, hoogwaardig getrommeld leer en suede. Toch zijn er nog wel wát grafische verwijzingen naar de hoofdstad te vinden in de drie rode kruizen op de zijkant van de toe box en drie zwarte kruizen op de tong tag. Daarnaast is het logo op de hiel voorzien van een speciaal borduursel ter ere van de iconische Amsterdamse grachten.

---------------------------------

Nike Air Max 1 City Pack "London"
Releasedatum: Donderdag 19 Maart, 09:00 AM.
Verkoopprijs: €160,00
Stijlcode: CV1639-001
Verkooppagina: klik hier

Nike Air Max 1 City Pack London

Deze grijs / blauwe colorway is geïnspireerd door een stad die sinds het begin al trouw is aan de sneaker. De selectie van de colorway voor de Air Max 1 "London" lijkt een voor de hand liggende, iedereen die weleens in London is geweest weet waar we het over hebben: het bewolkte weer dat eigenlijk altijd hetzelfde lijkt te zijn. Nou klinkt dat heel negatief, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling :-). De schoen maakt gebruik van zachte stoffen aan de bovenkant en corduroy rond de hak van de schoen. Verder heeft de schoen een mini swoosh aan de zijkant van de toe box. De tong tag is voorzien van de tekst "LDN" met daaronder "AIR MAX". De branding op de hak is voorzien van een slingerend motief, dat een knipoog is naar de Theems.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur