Nike vierde Air Max Day 2023 uitbundig door de populaire "Big Bubble" versie van de Air Max 1 terug te brengen. De versie van de iconische sneaker maakte deel uit van de oorspronkelijke productierun in 1986, voordat de Air Max 1 zijn debuut maakte in 1987. Na de release van de eerste Big Bubble van dit jaar, kondigt Nike de laatste weken de een na de andere nieuwe colorway voor de old skool versie van de Air Max 1 aan. Naast de onlangs onthulde "Smokey Mauve" colorway, is het nu ook officieel dat deze Nike Air Max 1 ’86 "Light Armory Blue" zal gaan droppen.

Nike Air Max 1 ’86 Big Bubble "Light Armory Blue"

Apr
21
Nike Air Max 1 ’86 "Light Armory Blue"

Nike Air Max 1 ’86 "Light Armory Blue"

FJ8314-001
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 86 Light Armory Blue Foto 7
Nike Air Max 1 86 Light Armory Blue Foto 8

De Big Bubble Air Max 1 sneaker maakt zijn rentree in "Light Armory Blue"

Deze versie van de sneaker gaat gekleed in een Football Grey, Dark Obsidian, Light Armory Blue en Medium Soft Pink kleurenschema. Als opvallende felle kleuren niet jouw dijng zijn, dan is deze versie misschien wat voor jou. De sneaker maakt namelijk gebruik van een Football Grey mesh basis met Light Armory Blue suede overlays en Dark Obsidian Swooshes en mud guards. We zien de "Nike" branding terug op de tong labels, inlegzolen en als borduurwerk op de hak. Een witte tussenzool met de grotere Big Bubble Air unit in de hak op een Obsidian rubberen buitenzool maken het ontwerp af.

De Nike Air Max 1 ’86 "Light Armory Blue" dropt waarschijnlijk op 22 april 2023. Mocht daar iets aan veranderen, dan horen jullie van ons via de releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 86 Light Armory Blue Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur