Tim
Geschreven door
Tim

Dat de Nike Air Max 1 "Clear Jade" binnenkort zal gaan droppen was al een poosje bekend, maar nu zijn ook de officiële foto's van deze Air Max 1 sneaker van Nike opgedoken. Zoals je kunt zien is de sneaker uitermate geschikt om te rocken tijdens de warmere maanden van het jaar en maakt de schoen gebruik van een heerlijke OG color-blocking.

De Clear Jade versie van de Air Max 1 gaat gekleed in een Neutral Grey, Clear Jade, White en Black colorway en is voorzien van een mix van mesh, suède en leren materialen. Het heeft een witte mesh-basis met grijze suède overlays. De frisse Clear Jade kleur is gebruikt op de lederen Swooshes, de mud guards en op de "Nike"-branding op de tonglabels, inlegzolen en geborduurde hakken. Een witte tussenzool bovenop een zwarte rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet. Vooralsnog is bekend gemaakt dat de sneaker zal gaan droppen in herenmaten.

De voorlopige releasedatum staat op 21 juli van dit jaar, mocht daar nog iets aan veranderen dan hoor je van ons via de releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 "Clear Jade"

18
Aug 2023
Nike Air Max 1 SC "Clear Jade"

Nike Air Max 1 SC "Clear Jade"

DZ4549-001
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Clear Jade Foto 8
Nike Air Max 1 Clear Jade Foto 7
Nike Air Max 1 Clear Jade Foto 4
Nike Air Max 1 Clear Jade Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim