Cactus Plant Flea Market is een streetwear- en modemerk dat bekend staat om zijn unieke en opvallende ontwerpen. Het merk werd opgericht door Cynthia Lu uit New York City en heeft een cultstatus opgebouwd vanwege de onderscheidende en speelse benadering van kleding en accessoires.

De naam van het merk, "Cactus Plant Flea Market", weerspiegelt de eclectische en onconventionele stijl. Het haalt inspiratie uit werkelijk alles, waaronder de popcultuur, muziek en het dagelijks leven, wat resulteert in een diverse en steeds veranderende collectie kleding en merchandise.

Cactus Plant Flea Market en Nike hebben in het verleden meerdere malen samengewerkt aan een groot aantal sneakers, wat heeft geresulteerd in unieke en gewilde releases. Deze sneakers hebben vaak gewaagde en speelse ontwerpelementen, zoals oversized logo's, onconventionele materialen en levendige kleuren. Deze opvallende accenten sluiten aan bij het ethos van creativiteit en individualiteit van Cactus Plant Flea Market.

Beide partijen hebben nu de Air Flea 2 sneaker als hoofdrolspeler gekozen, en ook in het geval van deze Cactus Plant Flea Market x Nike Air Flea 2 "Black Alabaster" en Cactus Plant Flea Market x Nike Air Flea 2 "Faded Spruce" kunnen we spreken van een zeer opmerkelijk en gewaagd ontwerp.

Cactus Plant Flea Market x Nike Air Flea 2 Black Foto 9
Cactus Plant Flea Market x Nike Air Flea 2 Faded Spruce Foto 8

Bij een samenwerking tussen Nike en Cactus Plant Flea Market weet je nooit wat je kunt verwachten

De samenwerking tussen Cactus Plant Flea Market en Nike staat bekend om zijn limited-edition sneakers en kleding, waarbij hun verschillende stijlen worden gecombineerd in zeer gewilde collecties. CPFM breidt hun samenwerking uit met de release van twee colorways van de Nike Air Flea 2: namelijk de "Black/Alabaster" en de "Faded Sprucer".

Beide schoenen hebben een uniek ontwerp met elastische banden, verwijderbare White oversized Swoosh logo's, dubbele pull tabs aan de achterkant, Flea 2 branding en een dikke rubberen wafel buitenzool die doorloopt tot aan de teen en hiel.

Een releaseatum voor deze gewaagde collab hebben we nog niet voor je, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Cactus Plant Flea Market x Nike Air Flea 2 "Black Alabaster" en "Faded Spruce"

Datum nog
niet bekend
Cactus Plant Flea Market x Nike Air Flea 2 "Black Alabaster"

Cactus Plant Flea Market x Nike Air Flea 2 "Black Alabaster"

DV7164-001
Alle verkooppunten
Datum nog
niet bekend
Cactus Plant Flea Market x Nike Air Flea 2 "Faded Spruce"

Cactus Plant Flea Market x Nike Air Flea 2 "Faded Spruce"

DV7164-300
Alle verkooppunten
Cactus Plant Flea Market x Nike Air Flea 2 Black Foto 4
Cactus Plant Flea Market x Nike Air Flea 2 Faded Spruce Foto 3
Cactus Plant Flea Market x Nike Air Flea 2 Black Foto 11
Cactus Plant Flea Market x Nike Air Flea 2 Faded Spruce Foto 12
Cactus Plant Flea Market x Nike Air Flea 2 Faded Spruce Foto 13
Cactus Plant Flea Market x Nike Air Flea 2 Faded Spruce Foto 14
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur