Nike maakt zich op voor deze exclusieve Dunk sneaker release ter ere van de Olympische Zomerspelen van 2024 in Parijs. Naast de Blazer Mid komt Nike ook met deze nu al legendarische Nike SB Dunk Low Safari "Olympics", die naast een eerbetoon aan de Olympische Spelen in Parijs ook gewoon een hele dikke sneaker is door de toepassing van het populaire Safari-thema.

De sneaker maakt gebruik van een colorway die bestaat uit de kleuren Phantom, Black, Monarch, Summit White en Chlorine Blue. Een ademende leren constructie met perforaties in de toebox zorgen voor zowel comfort als een optimaal ademend vermogen. De tong en binnenvoering zijn gemaakt van mesh die het comfort nog meer verbeteren. Opvallend zijn de overlays met safariprint, die zorgen voor een opvallende touch. Chlorine Blue veters, en de in oranje Monarch uitgevoerde branding en binnenvoering voegen een vleugje premium toe. Zwarte tongen, Swooshes, hiellipjes en een rubberen buitenzool op een witte tussenzool ronden het ontwerp af.

Een releasedatum is nog niet bekend, we houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike SB Dunk Low Safari "Olympics"

Datum nog
niet bekend
Nike SB Dunk Low Safari "Olympics"

Nike SB Dunk Low Safari "Olympics"

FZ1233-002
Alle verkooppunten
Nike SB Dunk Low Safari Olympics Foto 3
Nike SB Dunk Low Safari Olympics Foto 4
Nike SB Dunk Low Safari Olympics Foto 5
Nike SB Dunk Low Safari Olympics Foto 6
Nike SB Dunk Low Safari Olympics Foto 7
Nike SB Dunk Low Safari Olympics Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur