Stephan
Geschreven door
Stephan

Een natural beauty

Heb je deze 'natural beauty' al gezien? Deze Nike Air Max Terrascape 90 "Sail Sea Glass" is anders als je gewend bent van een Air Max 90 sneaker. En om een icoon te veranderen, hem iets aan te passen of juist details toe te voegen... daarvoor moet je lef hebben. Maar gelukt is die zeker, heel goed gelukt zelfs: de Nike Air Max Terrascape 90 "Sail Sea Glass" mogen we gerust innovatief noemen.

De Air Max 90 klassieker voor vandaag de dag

Maar liefst 32 jaar geleden werd de 1ste Air Max 90 gedropt, toen nog als Air Max 3. In 2000 heeft Nike de naam officieel veranderd in Air Max 90. Ondertussen zijn we vele spannende colorways en varianten op het Air Max 90 model verder. De Nike Air Max Terrascape 90 "Sail Sea Glass" is daar weer een prachtig voorbeeld van. De nieuwe en innovatieve details doen het er goed op deze Air Max 90 Terrascape's.

Nike Air Max Terrascape 90 "Sail Sea Glass"
Sneaker Squad

Milieubewuste stijl

De Nike Air Max Terrascape 90 "Sail Sea Glass" is gemaakt met minstens 20% gerecycled materiaal op basis van zijn gewicht. En als Air Max 90 liefhebber heb je waarschijnlijk ook al direct het nieuwe kuipzooldesign gezien. Daar is gebruik gemaakt van de welbekende Nike Grind spikkels. Nike Grind is gerecycled afval (de restjes) van het productieproces voor schoenen. De sneakers hebben een unieke look, door de extra grote swoosh en het gebruik van transparante materialen. Kortom ook deze sneaker is een sneaker als geen ander.

Check hier de verkooppunten

14
Mar 2022
Nike Air Max 90 Terrascape "Sail Sea Glass"

Nike Air Max 90 Terrascape "Sail Sea Glass"

DH2973-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max Terrascape 90 "Sail Sea Glass" DH2973-100
Sneaker Squad
Stephan
Geschreven door
Stephan