Stephan
Geschreven door
Stephan

Nieuwe generatie Air Max 90 icoon

Iets nieuws, iets anders, iets veranderen aan een icoon, is vaak iets spannends voor vele sneakerfreaks. Maar dan heb je deze 'natural beauty' nog niet gezien: graag laten we je kennismaken met de Nike Air Max Terrascape 90 "Dark Teal Green". En spannend mogen we deze sneaker zeker noemen!

Een klassieker voor vandaag de dag

De Nike Air Max 90 werd voor het eerst uitgebracht in 1990. Destijds nog niet onder de naam Air Max 90, maar als Air Max 3. In 2000 heeft Nike de naam officieel veranderd in Air Max 90. Vandaag de dag zijn we vele colorways en varianten op het Air Max 90 model verder. De Nike Air Max Terrascape 90 "Dark Teal Green" is daar een mooi voorbeeld van. De hoeveelheid nieuwe en stoere details doen deze nieuwe generatie Air Max 90 Terrascape's erg goed.

Nike Air Max 90 Terrascape Dark Teal Green DH2973-002 - Sneaker Squad
Sneaker Squad

Move to zero

De Nike Air Max Terrascape 90 "Dark Teal Green" is bijvoorbeeld gemaakt met minstens 20% gerecycled materiaal op basis van gewicht. En bekijk ook eens het nieuwe kuipzooldesign waar onder andere gebruik is gemaakt van de ondertussen welbekende Nike Grind spikkels. Mocht je het Nike Grind nog niet kennen, Nike Grind is gerecycled afval (de restjes) van het productieproces voor schoenen. De drievoudig gestikte, comfortabele kraag en middenzool van Crater foam zorgen voor een unieke look. Deze lijkt een soort combinatie van stad en natuur. Het Pinwheel-logo is terug te vinden op de binnenzool en maakt de milieubewuste stijl af. Kortom dit is een schoen als geen ander.

Check hier de verkooppunten

14
Mar 2022
Nike Air Max 90 Terrascape "Dark Teal Green"

Nike Air Max 90 Terrascape "Dark Teal Green"

DH2973-002
Alle verkooppunten
Air Max 90 Terrascape Dark Teal Green DH2973-002 - Sneaker Squad
Sneaker Squad
Stephan
Geschreven door
Stephan