Stephan
Geschreven door
Stephan

Een nieuw Air Max 90 icoon

Wellicht moest je als sneakerfreak even wennen bij jouw 1ste blik op deze sneakers. Nike heeft namelijk iets nieuws gedropt en daarmee ook iets veranderd aan een icoon. Maar eerlijk is eerlijk, wat zijn ze goed gelukt! Graag laten we je kennismaken met deze prachtige en tegelijk ook spannende Nike Air Max Terrascape 90 Pomegranate.

Een sneaker als geen ander

De Nike Air Max 90 kennen wel al sinds 1990. We zijn inmiddels heel veel colorways en variaties op het beroemde Nike Air Max 90 model verder. En deze nieuwste drop, de Nike Air Max Terrascape 90 "Pomegranate" is daar weer een heerlijk voorbeeld van. De Air Max 90 Terrascape's zijn inmiddels erg populair en al in diverse stoere colorways gereleased.

2 Nike Air Max Terrascape 90 Pomegranate
Sneaker Squad

Crater foam

De Nike Air Max Terrascape 90 "Pomegranate" is gemaakt met minstens 20% gerecycled materiaal op basis van zijn gewicht. Door de doorschijnende buitenzool, zie je dat het kuipzool-design is gemaakt van Nike Grind spikkels. Nike Grind is gerecycled afval (de restjes) van het productieproces voor schoenen. De drievoudig gestikte, comfortabele kraag en middenzool van Crater foam zorgen voor een nieuwe look. Zie jij je al lopen op deze prachtige sneakers? Wij wel...

Check hier de verkooppunten

14
Mar 2022
Nike Air Max 90 Terrascape WMNS "Pomegranate"

Nike Air Max 90 Terrascape WMNS "Pomegranate"

DC9450-100
Alle verkooppunten
4 Nike Air Max Terrascape 90 Pomegranate
Sneaker Squad
3 Nike Air Max Terrascape 90 Pomegranate
Sneaker Squad
Stephan
Geschreven door
Stephan