Stephan
Geschreven door
Stephan

Nike Member Days

Het is tijd voor een feestje! En laten we dat goed vieren met de Nike Member Days en tegelijk het 40 jarige bestaan van een cultklassieker, de Air Force 1! Deze klassieker staat bekend om het samenbrengen en verbinden van mensen, en is een verenigend symbool dat de wereld van sport, muziek, dans en creativiteit verbindt. Dit is niet alleen een Nike-verhaal. Dit is ons verhaal. Join us!!

Jouw eigen Air Force 1 ontwerpen?

HET KAN - Kies jouw favoriete kleuren, mix met de materialen zoals leer of satijn. Of kies zoals wij gedaan hebben voor het toffe canvas in combinatie met leer. Kies toffe details of contrasten. Maak iets dat niemand ooit eerder heeft gezien met Nike By You.

Wij hebben in ons geval gekozen voor de blauwe kleur ‘Royal Tint’, die we hebben toegepast op het canvas materiaal. De witte Swoosh hebben we ook in canvas uitgevoerd, zodat deze er extra mooi uitspringt. Het voorste gedeelte van onze creatie is voorzien van wit leer, dat doorloopt naar boven rond de veter-oogjes. Verder hebben we de blauwe kleur ‘Royal Tint’ ook toegepast op de veters en de middenzool. Een witte buitenzool rond ons toffe design af (al zeggen we het zelf;))!

Nike Air Force 1 Low By You

20
Oct 2022
Nike Air Force 1 Low By You

Nike Air Force 1 Low By You

DZ3638-900
Alle verkooppunten
Ontwerp jouw eigen cultklassieker met de Nike Air Force 1 Low By You 4
Sneaker Squad

3D Builder

Je kunt ditmaal kiezen uit drie verschillende Air Force 1 modellen, de Air Force 1 Low, Mid en High Essential. Heb jij een model gekozen? Dan kun je aan de slag. Je hebt de keuze uit maar liefst 12 verschillende kleuren en drie verschillende soorten materiaal; Satijn, leer of canvas. De sneaker is op 12 plekken te wijzigen, van de neus tot op de hak. Met de 3D-builder van Nike ben jij degeen die jouw creativiteit, cultuur en bericht aan de buitenwereld kenbaar kan maken.

Exclusief voor members, zonder community is er geen Air Force 1

Nadat we de afgelopen maanden al een reeks aan super toffe colorways voorbij hebben zien komen, geeft Nike jou als member vanaf vandaag de kans om helemaal crea-bea te gaan op deze klassieke sneaker.

Ontwerp jouw eigen cultklassieker met de Nike Air Force 1 Low By You 2
Sneaker Squad
Stephan
Geschreven door
Stephan