Na eerdere Cuban Link releases in de vorm van onder andere de Nike Air Max 90 "Cuban Link" krijgt nu ook de Air Force 1 een Cuban makeover. Net als de vorige Cuban Link releases zal de Air Force 1 geleverd worden met een Cubaanse schakelarmband.

De Nike Air Max 90 en de Nike Air Max 95 Cuban Links mogen best een groot succes genoemd worden. Vooral bij de Air Max 90 zagen we dat de meest gangbare maatjes over de toonbank vlogen. De Air Force 1 versie maakt gebruik van een driekleurige bovenkant dat volledig bestaat uit leer. Een levendige kleur van Bright Crimson neemt het grootste gedeelte van de voorkant voor zijn rekening, ook terug te vinden op het gebied langs de veters. Een mooie blauwe Navy kleur is toegepast op de middenpanelen, veters en tongen, en roze is terug te vinden rond de enkel en de hak.

Uiteraard is de eyecatcher ook bij de release weer de goudkleurige Cubaanse schakelarmband die bevestigd is aan de zijkant van de schoen en over de tong loopt. Ook is er gekozen voor een gouden tag met Nike branding onderaan de veters. Verder zien we goudkleurige branding terug op de tong, de hak en op de inlegzolen. Een volledig witte rubberen zool maakt het design af.

Een releasedatum kunnen we jullie nog niet geven op dit moment, het beste kun je onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina dus in de gaten houden.

Stephan
Geschreven door
Stephan