Tim
Geschreven door
Tim

De Panda colorways hebben de afgelopen twee jaar voor nogal wat opschudding gezorgd, met als resultaat dat de Nike Dunk Low "Panda" zich inmiddels één van de populairste sneakers van 2022 mag noemen. Niet alleen de Dunk is voorzien van de Panda-colorway, want na dit succes zagen we de zwart/witte colorway op andere sneakers als de Dunk Highs, Vans, Air Jordan 1 Lows, Mids en de High 85s toegepast worden. Nu is het de hoogste tijd om de relatief jonge Air Jordan 1 High Golf te voorzien van deze immens populaire colorway. We blikken dan ook vooruit op de release van deze Air Jordan 1 High Golf "Panda".

Glad leer en klassiek nylon vormen het grootste deel van de constructie, met aangepaste spikes en golfspecifieke branding op de tongen en inlegzolen die de enige punten van verschil toevoegen. De kleur wit is gebruikt als basis, in combinatie met zwarte overlays. De Swooshes zijn zwart, in combinatie met een wit Wings-logo op de enkel.

De sneaker dient dit jaar nog te droppen, we houden je vanzelfsprekend op de hoogte van al het nieuws op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 High Golf "Panda"

31
Jan 2023
Air Jordan 1 High Golf "Panda"

Air Jordan 1 High Golf "Panda"

DQ0660-101
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 High Golf Panda Foto 7
Air Jordan 1 High Golf Panda Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim