Nike is druk bezig met de Paint Splatter colorways uit te rollen naar diverse sneakers, zo lieten we jullie onlangs al weten dat er op dit moment drie releases verkrijgbaar zijn die voorzien zijn van een soortgelijk thema, het gaat hier om de Nike Blazer Mid '77 "Paint Splatter", de Nike Blazer Low '77 "Paint Splatter" en de Nike Air Force 1 '07 LV8 "Paint Splatter". Nike heeft nu bevestigd dat de geliefde Air Jordan 1 óók een soortgelijke release zal gaan krijgen. Wij werpen vandaag alvast een blik vooruit met foto's van long7ze.

Air Jordan 1 Mid Paint Splatter foto 6
long7ze
Air Jordan 1 Mid Paint Splatter foto 5
long7ze

Jordan laat zich van zijn artistieke kant zien

De sneaker is uitgevoerd in een Sail, Black, Cider, en Chile Red kleurenschema dat is toegepast op een canvas basis in combinatie met suède overlays. Deze unieke interpretatie van de Air Jordan 1 Mid is uitgerust met een aantal nieuwe features die normaal gesproken niet worden gebruikt op het klassieke model. Unieke details op de sneaker zijn onder meer de verfspatten die de hele boven- en tussenzool bedekken en de Swoosh aan de zijkant die is toegepast als een zwarte penseelstreek. Bruine swooshes aan de zijkant, Jumpman-branding op de tongen, Black Wings-branding, een Sail-tussenzool en zwarte rubberen buitenzool maken de look compleet.

Er is nog geen releasdatum bekend, we raden je dan ook aan dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina te checken.

Air Jordan 1 Mid Paint Splatter foto 2
long7ze
Air Jordan 1 Mid Paint Splatter foto 3
long7ze
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur