Tim
Geschreven door
Tim

De Mid-versie van de Air Jordan 1 is misschien nog nooit zo populair geweest als vandaag de dag. In het verleden waren het de High-versies van Jordan die immens populair waren, maar door de dikke coloways die de sneaker voortdurend voorgeschoteld krijgt is het verschil in populariteit tussen de twee versies amper meer voelbaar. De nieuwste toevoeging aan de collectie Mids is deze aankomende Air Jordan 1 Mid "Yellow Ochre" die op de planning staat voor volgend jaar en is geïnspireerd op de Air Jordan 1 High "Yellow Ochre" die een aantal jaar geleden werd uitgebracht.

Deze AJ1 Mid heeft een volledig leren bovenwerk dat doet denken aan de AJ1 High- en AJ1 Low-modellen. Premium Okergeel leer accentueert het ontwerp prachtig en neemt de mud guard en de veterogen voor zijn rekening. De kleur Zwart zien we terug op de toebox, de overlays rond de kraag en hiel, op de Swoosh, de tonglabels en op de inlegzool. Wit leer is toegepast op de onderlaag van de kraag en de zijkanten, waardoor het ontwerp een heerlijke clean & fresh feel krijgt. Als aanvulling op de okergele Wings-logo en de Jumpman-branding is er gekozen voor een witte nylon tong en veters. Het ontwerp wordt gecompleteerd door de witte tussenzool en een zwarte buitenzool.

De Air Jordan 1 Mid Yellow Ochre wordt in januari 2024 verwacht, we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 Mid "Yellow Ochre"

Datum nog
niet bekend
Air Jordan 1 Mid "Yellow Ochre"

Air Jordan 1 Mid "Yellow Ochre"

DQ8426-701
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 Mid Yellow Ochre Foto 3
Air Jordan 1 Mid Yellow Ochre Foto
Air Jordan 1 Mid Yellow Ochre Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim