Tim
Geschreven door
Tim

Nadat vorige week bekend werd gemaakt dat de Air Jordan 1 Mid "Siempre Familia" zal gaan droppen, heeft Nike nu bevestigd dat ook deze Nike Air Force 1 Low "Siempre Familia" uit zal gaan komen. Deze speciale versie van de Nike Air Force 1 Low is een eerbetoon aan de Mexicaanse feestdag die bekend staat als Día de los Muertos, waarbij familie en vrienden samenkomen om respect te betuigen en overleden vrienden en familieleden te gedenken.

Nike Air Force 1 Low "Siempre Familia"

Nike Air Force 1 Low Siempre Familia Foto 7
Nike Air Force 1 Low Siempre Familia Foto 8

Nike heeft de Nike Air Force 1 Low "Siempre Familia" voorzien van gewaagd en gedetailleerd uiterlijk, het omvat een diverse aantal verschillende kleuren en reflecterende elementen op het bovenwerk. De patronen zijn geïnspireerd door Mictlán, de onderwereld van de Azteekse mythologie. Mictlán is een reis van negen niveaus die de oneindige kracht van familieband met dierbaren viert. Dit thema komt tot leven door de geborduurde Swoosh met kleurrijke elementen, een print op de overlays en een pijlstaartrogachtige textuur op de underlays. Een satijnachtige voering, Sail-veters, een Siempre Familia-graphic op de binnenzool ter nagedachtenis aan familieleden en een witte tussenzool ronden de belangrijkste kenmerken van de sneaker af.

De Nike Air Force 1 Low Siempre Familia wordt op 24 oktober uitgebracht op de SNKRS app in Mexico, en 29 oktober wereldwijd op Nike.com. Wij gaan er vanuit dat deze sneaker ook in Nederland zal gaan droppen.

Nike Air Force 1 Low "Siempre Familia"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Force 1 Low "Siempre Familia"

Nike Air Force 1 Low "Siempre Familia"

DO2157-816
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim