Tim
Geschreven door
Tim

De Air Max 90 trein blijft op volle toeren doorknallen, zo kondigt Nike vandaag aan dat deze Nike Air Max 90 "Ocean Bliss" onderdeel zal zijn van het gelijknamige pack dat binnenkort zal gaan droppen. Zoals je kunt zien is deze sneaker geschikt voor zowel de Zomer als de Winter door zijn prachtige blauwe colorway.

De Nike Air Max 90 "Ocean Bliss" is het nieuwe hoofdstuk van de Air Max 90. De sneaker dropt volgens diverse geruchten volgend jaar. De sneaker is bedekt in een kleurenschema waar de kleuren Ocean Bliss/Blue Chill-White onderdeel van zijn. De sneaker heeft een mesh en lederen constructie gedrapeerd in de opvallende blauwe toon, naast tonale semi-transparante oogjes en hiel badges die zijn voorzien van de klassieke Nike Air branding. Contrasterende witte veters en tussenzool completeren het ontwerp, terwijl een icy doorzichtige buitenzool de sneaker helemaal afmaakt.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 "Ocean Bliss"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 90 "Ocean Bliss"

Nike Air Max 90 "Ocean Bliss"

FD0734-442
Alle verkooppunten
Nike Air Max 90 Ocean Bliss Foto 7
Nike Air Max 90 Ocean Bliss Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim