Tim
Geschreven door
Tim

De "Panda" colorway is hot, de kleurstelling die in eerste instantie echt populair werd door de toepassing op de Dunk wordt door Nike op steeds meer modellen toegepast. Vandaag is bekend geworden dat de volgende sneaker die aan de beurt is, de iconische Air Max 90 sneaker zal zijn. We blikken vooruit op deze prachtige Nike Air Max 90 "Panda".

Nike Air Max 90 "Panda"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 90 "Panda"

Nike Air Max 90 "Panda"

CN8490-101
Alle verkooppunten

Populaire panda-colorway

De bijnaam "Panda" is een directe weerspiegeling van het kleurenpalet van deze Air Max 90, dat helder wit naadloos versmelt met diep zwart, wat doet denken aan het dier die zijn naam heeft geleend aan de colorway. De witte elementen zijn toegepast op het ademende bovenwerk van mesh en zorgen voor comfort zonder afbreuk te doen aan design. De nylon tong is ook in het wit gehuld, die er door het gebruik van zwart rondom de tong heerlijk uitspringt.

Waar dit paar echt zijn diepte laat zien, is het contrast dat wordt gecreëerd door zijn zwarte details. De mud guards zijn gemaakt van zwart nubuck, terwijl de leren Swooshes een vleugje verfijning toevoegen. De veterogen en hieloverlays van TPU omarmen ook de donkere tint, net als de omlijning van de Air-units en de rubberen buitenzolen.

We gaan uit van een release in de zomer van dit jaar, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 Panda Foto 3
Nike Air Max 90 Panda Foto 8
Nike Air Max 90 Panda Foto 9
Nike Air Max 90 Panda Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim