Nike is lekker op de Inside Out-tour. Zo zagen we onlangs dat Nike binnenkort komt met diverse Inside Out-releases gaat komen voor het populaire Nike Air Max 1 model: de Nike Air Max 1 "Inside Out" Club Gold en de Nike Air Max 1 "Inside Out" Phantom. Ook kregen we begin deze week te horen dat er nog twee - meer ingetogen Inside Out-releases onderweg zijn in de vorm van de Nike Air Max 1 "Inside Out" Ghost en de Nike Air Max 1 "Inside Out" Wolf Grey.

Waarschijnlijk was het enthousiasme van de sneaker community dusdanig positief dat Nike heeft besloten om ook een ander model te voorzien van hetzelfde design: de Nike Air Max 98.

Deze Nike Air Max 98 "Inside Out" is voorzien van diverse aardetinten en zwoele rode kleuren die vrijwel direct in het oog springen. De mud guards zijn voorzien van tan-gekleurd suede waar diverse Inside Out-elementen op zijn toegepast. Ook rond de tong tag is aardig wat stiksel waar te nemen, wat zorgt voor een hele dikke look. Zoals alle andere Inside Out-releases is ook hier de tong tag omgekeerd, waardoor je de maat en stijlcode kan zien.

Er is nog geen releasedatum bekend, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender of de verkooppagina van deze sneaker, onderaan deze post te vinden.

Nike Air Max 98 "Inside Out" Tan
Stijlcode: AO9380-003
Verkooppagina: klik hier

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur