Tim
Geschreven door
Tim

De comeback van de Mid-versie van de Nike Dunk zat er al een tijdje aan te komen. Nike kondigde onlangs aan dat 2023 wellicht hét jaar van de Mid-versie van de Dunk zou kunnen gaan worden. De colorway waar we het meest naar uitkijken is natuurlijk deze recent onthulde Nike Dunk Mid "Panda". Het is een release die niet kon uitblijven en volgt in de voetsporen van de Dunk Low en de Dunk High. Inmiddels zijn de officiële foto's binnen en hebben we zelfs een releasedatum voor je.

Nike Dunk Mid Panda Foto 7
Nike Dunk Mid Panda Foto 6

De iconische Nike Dunk "Panda" binnenkort verkrijgbaar in een Mid versie

Deze Mid-versie van de Nike Dunk gaat gekleed in de klassieke Panda-kleuren, namelijk met wit, zwart en Sail. In tegenstelling tot de Nike Dunk Low "Panda" die we onderhand door en door kennen, maakt deze Nike Dunk Mid "Panda" geen gebruik van leer, maar is deze vrijwel volledig voorzien van canvas in combinatie met leren Swooshes en hakken, mesh tongen en voeringen. Een gespikkelde tussenzool op een effen rubberen zool maakt het ontwerp compleet.

De Nike Dunk Mid "Panda" dient vooralsnog op 11 april te gaan droppen. Mocht dat veranderen, dan houden we je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Mid "Panda"

11
Apr 2023
Nike Dunk Mid "Panda"

Nike Dunk Mid "Panda"

DV0830-102
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim