Tim
Geschreven door
Tim

Na al het Nike Air Max BW nieuws van de laatste tijd, komt Nike met nóg een aankondiging. Volgens diverse bronnen dropt het merk op 24 februari namelijk deze gloednieuwe Nike Air Max BW "Light Stone". Buiten het Air Max BW City Pack om, waar de Nike Air Max BW "Rotterdam", Nike Air Max BW "Lyon", Nike Air Max BW "Beijing" en de Nike Air Max BW "Los Angeles" onderdeel van zijn, zal Nike dus de productie van de iconische sneaker nog even voortzetten. Wij werpen alvast een blik op deze nieuwe release.

Nike Air Max BW "Light Stone"

Nike Air Max BW Light Stone Foto 3
Nike Air Max BW Light Stone Foto 4

De Nike Air Max BW "Light Stone" is de meest recente colorway van de iconische sneaker, waarvan het 30-jarige jubileum er inmiddels bijna opzit. De sneaker gaat gekleed in een Light Stone, Coconut Milk en Jade Smoke kleurenschema. Deze Nike Air Max BW heeft een mesh basis met suède overlays en rubberen gespikkelde swooshes aan de zijkanten. De warme tinten gaan door op de Sail-middenzool met beige accenten bovenop een Jade gekleurde rubberen buitenzool.

De voorlopige releasedatum staat op 24 februari, maar pin ons er niet op vast - dit zijn namelijk nog niet de officiële foto's.

Nike Air Max BW "Light Stone"

24
Feb 2022
Nike Air Max BW "Light Stone"

Nike Air Max BW "Light Stone"

DM9094-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim