Tim
Geschreven door
Tim

Nadat eerder vandaag bekend is geworden dat de Nike Air Max 1 ’87 "Burgundy Crush" nog voor het eind van dit jaar zal gaan droppen, ontvingen wij ook het nieuws dat deze Nike Air Max 1 "Magma Orange" hard onderweg is. Zoals je ziet zijn het qua kleuren twee compleet verschillende sneakers, waardoor er dit jaar dus genoeg keuze zal zijn voor iedere fan van de Air Max 1 sneaker.

Nike is er niet vies van om diverse bekende elementen van populaire collabs uit het verleden opnieuw te gebruiken voor nieuwe General Releases, wat ook het geval is bij deze "Magma Orange" colorway. Liefhebbers van het model zullen dan ook direct de color blocking herkennen, die bijna identiek is als de color blocking die gebruikt is bij de Patta x Nike Air Max 1 "Monarch". Zo zien we een bovenwerk van Light Bone- gekleurd mesh, Neutral Grey overlays en overlays die zijn uitgevoerd in de hoofdkleur Magma Orange. De sneaker is zelfs voorzien van een tussenzool die een verouderde vintage look heeft.

Nike Air Max 1 "Magma Orange"

17
Dec 2022
Nike Air Max 1 "Magma Orange"

Nike Air Max 1 "Magma Orange"

DZ4709-001
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Magma Orange
asphaltgold

Inspiratie

Niet alleen de Patta Monarch is gebruikt als inspiratie, maar ook de invloeden van Atmos zijn terug te vinden bij deze release. Als je aan Atmos en Nike denkt, dan denk je vrijwel direct aan de iconische Safari print. Deze print zien we terug op de mud guard, die is opgedeeld in vlakken, waarbij ieder vlak zijn eigen uitstraling heeft - uiteenlopend van een Safari-print tot een reptielachtige look. Een Mini-Swoosh op de zijkant van de toe box rond het prachtige ontwerp van de Magma Orange af.

Benieuwd naar de releasedatum? 17 december 2022 is het zo ver! Check regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Nike Air Max 1 "Magma Orange"
capturedbylaces
Nike Air Max 1 "Magma Orange" - DZ4709-001
capturedbylaces
Nike Air Max 1 Magma Orange Foto 4
Nike Air Max 1 Magma Orange Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim