Tim
Geschreven door
Tim

De tijden waarin de Air Max 1 sneakers maar eens per jaar door Nike werden gedropt liggen nog niet zo lang achter ons. Deze periode staat inmiddels in schril contrast met vandaag de dag, want inmiddels dropt Nike de één na de andere Air Max 1 sneakers in een groot scala aan colorways. Inmiddels is Nike bezig met de collectie voor de herfst van dit jaar voor te bereiden, waardoor er inmiddels weer nieuwe colorways komen bovendrijven.

Één van de sneakers die onderdeel zal zijn van de line-up voor de herfst van dit jaar is deze heerlijke Nike Air Max 1 SC "Violet Dust", die herfst-ready kleuren weet te combineren met tinten die hand in hand gaan met de aankomende koudere temperaturen.

Nike Air Max 1 SC Violet Dust Foto 5

Nike Air Max 1 SC "Violet Dust"We nemen een voorproefje op de herfst 2023 collectie van Nike, met de foto's van deze aankomende Nike Air Max 1 SC "Violet Dust".

Deze Air Max 1 sneaker is voorzien van de kleuren Light Bone, Violet Dust en Phantom. De sneaker heeft een mix van materialen zoals mesh, suède en leer, met een Phantom basis en Light Bone overlays. Violet Dust staat centraal en siert de tong, de binnenzool, de veters en de Swoosh-logo's. De witte tussenzool met zichtbare Air Max unit in de hiel en een een driekleurige buitenzool maken de look compleet.

Scoor deze Air Max 1 sneaker op donderdag 9 november, om 9 uur in de ochtend.

Nike Air Max 1 SC Violet Dust Foto 3

Nike Air Max 1 SC "Violet Dust"

26
Sep 2023
Out now
Nike Air Max 1 SC "Violet Dust"

Nike Air Max 1 SC "Violet Dust"

FB9660-002
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 SC Violet Dust Foto 2
Nike Air Max 1 SC Violet Dust Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim