Tim
Geschreven door
Tim

Nike en Hip Hop zijn twee handen op één buik. Eerder zagen we Nike al een eerbetoon brengen aan 50 jaar Hip Hop met de aankondiging van de Nike Air Force 1 Low "Classics", waarna het nu de beurt is aan deze hele strakke grijs zwart gekleurde Nike Dunk High "Classics" sneaker. We blikken aan de hand van de officiële foto's vooruit op de release van deze Premium-versie die is uitgedost in "Smoke Grey Black".

Nike Dunk High Classics Foto 9
Nike Dunk High Classics Foto 10

Nike viert de 50 jaar geschiedenis van Hip Hop met deze premium Nike Dunk High sneaker

Wat direct opvalt is de mega premium getrommelde leren constructie over het bovenwerk, daar worden de kleuren Smoke Grey en Zwart prachtig geaccentueerd door een bruine tint die Nike de naam "Beach" heeft gegeven. Zwarte tinten zien we tevens terug op de mud guards, veterogen en hieloverlays, terwijl de toe box, het zijpaneel en de kraag uitgevoerd zijn in Smoke Grey.

Zwartgekleurde veters lopen over de rookgrijze tong omhoog naar een speciaal logo waarop we de tekst "NIKE" zien, met daaronder "50 Years Of Hip-Hop". Langs de middenvoet komt de Swoosh-branding overeen met de Smoke Grey kleuren op de toebox, de middenvoet en de kraag, terwijl accentstiksels onder het leren treklipje van de hiel ook in deze donkere kleur is uitgedost. Onder de voet zien we een klassieke Dunk-middenzool, terwijl het hele ontwerp wordt gecompleteerd door een zwarte rubberen buitenzool. Alsof dit alles nog niet genoeg was, levert Nike deze Dunk sneakers samen met een goudkleurige hangtag in de vorm van een microfoon.

We gaan uit van een release deze Zomer, we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk High "Classics"

24
May 2023
Nike Dunk High "50 Years Of Hip-Hop"

Nike Dunk High "50 Years Of Hip-Hop"

DV7216-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim