Deconstructed looks zijn hot, zo zagen wij een poos geleden de Nike Air Max 1 Sketches het ook al heel goed doen. Nike heeft besloten om de Nike Air Max 90 ook te voorzien van een soortgelijke look en dropt op 10 December deze Nike Air Max 90 Premium "Archetype".

Het eind van het jaar komt dichterbij, wat voor de Air Max 90 een einde betekend aan de viering van het 30-jarig jubileum. Nike dropt op de valreep nog even een pareltje, die wij sowieso in huis zullen gaan halen. We werpen in deze post een eerste blik op de Nike Air Max 90 PRM Archetype die is uitgevoerd in een White-Black-Bright Crimson colorway. De release doet een beetje denken aan de allereerste schets die is ontstaan tijdens het ontwerpen van de Air Max 90 OG Infrared. Het deconstructed motief wordt uitgevoerd door middel van onder meer ruwe materialen met snijranden, zichtbaar schuim op de voering en doorschijnend materiaal aan de zijkant van de sneaker. Verder zien we als een mesh toe box, neopreen enkelkragen met suède overlays en een scherpe Crimson-kleur rond de Air-units en buitenzool.

De sneaker dropt op 10 December, wij hebben de verkooppagina hier alvast voor je aangemaakt. We houden je natuurlijk ook op de hoogte via onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.


Stephan
Geschreven door
Stephan