Tim
Geschreven door
Tim

Supreme en Nike hebben een rijke historie als het gaat om sneaker collabs, zo dropte zij al eerder collabs waarbij de Nike Dunk en de Air Force 1 de hoofdrol speelde. In dit geval speelt een iets minder bekend en populair model de hoofdrol, want nike komt op 14 Oktober met twee nieuwe Nike Cross Trainer Low's in de vorm van deze Supreme x Nike Air Cross Trainer 3 Low "Black Gorge Green" en de Supreme x Nike Air Cross Trainer 3 Low "White University Gold".

Supreme x Nike Cross Trainer Low Foto 7
Supreme x Nike Cross Trainer Low Foto 11

Supreme en Nike hebben de handen weer ineengeslagen voor de release van twee nieuwe versies van de Nike Air Cross Trainer 3 Low. Het gaat om twee paartjes, waarbij er één is voorzien van een "Black/Black-Gorge Green-University Red" colorway, en de ander van een "White/Pine Green-University Gold". Beide colorways zijn uitgerust met een ton-sur-ton geperforeerde leren basis gecombineerd met contrasterende gekleurde leren overlays. Beide paartjes zijn voorzien van rode accenten die er lekker uitknallen, met zowel Supreme als Nike Air branding op de hielen.

Supreme kondigde aan dat deze sneakers vanaf 12:00 verkrijgbaar zullen zijn op de website van Supreme. Nike heeft nog geen verkooppunten op hun website vermeld, maar daarvan houden wij je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim