Nike dropt zeer binnenkort weer een heel dope paartje van deze klassieker, de Air Force 1. We hebben het hier over de Nike Air Force 1 Low "Metallic Pewter". Wij hebben dit paartje al in ons bezit en besloten deze toffe sneakers eens mee te nemen naar een passende locatie in Leiden voor een fotoshoot.

De colorway

Zoals je kunt zien gaat het hier om een clean paartje Air Force 1's, deze uitvoering maakt voornamelijk gebruik van wit leer, voorzien van de welbekende geperforeerde gaatjes op de toe box.

Wat we nog niet eerder hebben gezien op een paartje Air Force 1's zijn de "Metallic Pewter" details, ofwel de metallic gekleurde tinnen soldeernaden op de schoen. Dit soldeer effect is toegepast op de zijkant en een gedeelte van de achterkant de schoen. De kenmerkende Swoosh is ook uitgevoerd in dezelfde gesoldeerde stijl.


De branding van dit paartje is uitgevoerd in een Metallic kleurtje, dat ook terug te vinden is op de inlegzolen en de hiel.
Witte tussenzolen en bijpassende rubberen buitenzolen maken de look af. Deze Nike Air Force 1 Low "Metallic Pewter" is onderdeel van het Nike "Repair Pack" en is wat ons betreft een prachtig paartje om in de collectie te hebben.

Mix & Match

Zoek je nog een tof outfit dat perfect past bij deze sneakers? Check dan deze Cargobroek van 'Light Bone' fleece en deze fijne sweater van fleece met ronde hals en zilveren Swoosh op de borst. De kleurblokken op de sweater zorgen dat je de hem ideaal kunt combineren met je favoriete sneakers of deze natuurlijk Air Force 1 'Pewter'.
Ze zijn beiden te koop bij Nike: Check hier de sweater en hier de cargobroek.

Release

Deze sneaker is vanaf komende donderdag 21 januari verkrijgbaar via o.a. de website van Nike.
Check hier alle verkooppunten van de Nike Air Force 1 Low "Metallic Pewter".

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over sneakers?
Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.


Stephan
Geschreven door
Stephan