Tim
Geschreven door
Tim

De CO.JP-serie speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van Nike, met name in de vroege jaren 2000. In die periode kreeg de onder meer de Dunk een aantal van de meest exclusieve colorways en maakte het de weg vrij voor het huidige landschap van collabs en limited releases. Inmiddels staan we op het punt kennis te laten maken met een gloednieuwe CO.JP-release, namelijk met deze Nike Dunk Low CO.JP "Brown Snakeskin" die is voorzien van aardetinten en prints van snakeskin.

Over het bovenwerk zit een combinatie van materialen en bruine tinten, waarbij de mud guard en een deel van de hieloverlay een zanderig, washed uitziend bruin suède hebben gekregen.De veterogen en het bovenste deel van de hieloverlay zijn uitgevoerd in twee verschillende tinten bruin. Daaronder zit een mesh-materiaal dat delen van een slangenhuidpatroon bedekt, te vinden op de toebox, het kwartpaneel en de kraag. Sail en zwart bedekken respectievelijk de tong en de veterset met het 'Nike'-merk op de tong die de iconische 'bred'-behandeling heeft gekregen. De hele look wordt afgerond door een Sail-kleurige tussenzool in combinatie met een bruine rubberen buitenzool.

De Nike Dunk Low CO.JP Brown Snakeskin wordt op 26 mei uitgebracht. Check regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Nike Dunk Low CO.JP "Brown Snakeskin"

Datum nog
niet bekend
Nike Dunk Low CO.JP "Brown Snakeskin"

Nike Dunk Low CO.JP "Brown Snakeskin"

FJ5434-120
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low CO JP Brown Snakeskin Foto 7
Nike Dunk Low CO JP Brown Snakeskin Foto 9
Nike Dunk Low CO JP Brown Snakeskin Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim