Tim
Geschreven door
Tim

Als het op de Paisley print aankomt, dan kan Nike onderhand een aardige CV overleggen, want door de jaren heen is er gretig gebruik gemaakt van het klassieke patroon. 2023 lijkt wederom een jaar te worden waarin Nike deze populaire stijl gaat blijven toepassen op een groot scala aan sneakers. We blikken vooruit op de release van deze geweldige roze Nike Dunk Low "Pink Paisley" die dit jaar zal gaan droppen.

Deze roze Dunk Low "Pink Paisley" is helemaal klaar voor het voorjaar, met een prachtige roze en witte kleurencombinatie. De welbekende lederen constructie van het model keert terug, waarbij wit als basiskleur dient met lichtroze geborstelde overlays. Een andere roze tint is toegepast op de paisley Swooshes en het hiellipje, die als de belangrijkste elementen van het thema in deze colorway fungeren. Om de look compleet te maken, is er gekozen voor witte veters met daarboven een roze tong terwijl een gestikte witte tussenzool bovenop een roze rubberen buitenzool de look afmaakt.

De sneaker zal naar verwachting dit jaar nog droppen. Benieuwd naar de exacte daum van release? We houden je vanzelfsprekend op de hoogte van al het nieuws op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low "Pink Paisley"

Datum nog
niet bekend
Nike Dunk Low WMNS "Pink Paisley"

Nike Dunk Low WMNS "Pink Paisley"

FD1449-100
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Pink Paisley Foto 7
Nike Dunk Low Pink Paisley Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim