Tim
Geschreven door
Tim

De Made in USA versie van de New Balance 996 is een populair sneaker model dat is vervaardigd in de Verenigde Staten. New Balance staat bekend om zijn inzet voor de productie van hoogwaardige schoenen in binnenlandse fabrieken, en de "Made in USA" lijn weerspiegelt die toewijding.

De invloed van Teddy Santis op de New Balance Made in USA lijn was baanbrekend. Hij wist Amerikaans vakmanschap naadloos samen te voegen met zijn unieke creatieve visie. Het resultaat? Een opgefriste lijn die traditie en innovatie combineert en zowel sneakerliefhebbers als modefanaten aantrekt. Het bewijs wordt wederom geleverd op 7 september, met deze nieuwe Teddy Santis x New Balance 996 Made in USA "Sulphur".

Teddy Santis x New Balance 996 Made in USA Sulphur Foto 2

Een heerlijke kleurencombinatie van lichtgeel en bosgroen, toegepast op mesh en leer varkensleer suède

Deze nieuwe versie van de 996 heeft een frisse Sulphur en Forest Green kleurencombinatie. Qua materialen zien we o.a. premium mesh en varkensleer suède. De New Balance 996 Made in USA heeft een Pale Yellow basis met Forest Green "N" logo's, geaccentueerd door frisse Wit-gekleurde lederen randen. Het contrast wordt toegevoegd door zwart lederen hiel tabs en de belkende "NB" branding op de tong tags en inlegzolen. De schoen rust op een comfortabele schuimrubberen tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool, wat zorgt voor een elegante look.

Scoor deze Teddy Santis x New Balance 996 Made in USA "Sulphur" op 7 september, vanaf 10:00 in de ochtend via diverse verkooppunten.n $200 USD.

Teddy Santis x New Balance 996 Made in USA "Sulphur"

07
Sep 2023
Teddy Santis x New Balance 996 Made in USA "Sulphur"

Teddy Santis x New Balance 996 Made in USA "Sulphur"

U996TD
Alle verkooppunten
Teddy Santis x New Balance 996 Made in USA Sulphur Foto 3
Teddy Santis x New Balance 996 Made in USA Sulphur Foto 4
Teddy Santis x New Balance 996 Made in USA Sulphur Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim