We worden de laatste periode verwend door Nike. Zo brachten zij onlangs nog twee Air Max 1 anniversaries uit (wat overigens uitliep op een compleet fiasco), waarna zij nu aankondigen dat er op 8 Augustus nog twee nieuwe colorways zullen gaan droppen voor de geliefde Air Max 1.

De SNKRS app bestaat op 8 Augustus drie jaar en Nike is van plan dit groots te vieren. Zo komen zij met twee hele dope en compleet verschillende kleurstellingen voor de Air Max 1. De eerste kleur is een colorway die perfect geschikt is om tijdens de Herfst te rocken. De bovenkant is voorzien van verschillende tinten bruin, waarvan het meest in het oog springend toch wel de geperforeerde bruine basis en de wheat leren overlays over de middenvoet zijn. De mud guard is uitgevoerd in twee verschillende kleuren bruin waarbij de klueren zich in het midden opsplitsen. Een ander leuk detail is de afdruk van een mini Swoosh aan de zijkant van de toe box. De hakken zijn bestempeld met "8.8.20" en de inlegzolen zijn voorzien van de tekst "Got 'Em" als knipoog naar het moment waar iedereen altijd naar uitkijkt als hij een schoen scoort.

De andere sneaker is er een met een compleet ander uiterlijk en is naar onze mening qua kleur meer geschikt om deze Zomer nog te rocken. Het grootste deel van de bovenkant is gemaakt van een melkachtig synthetisch materiaal dat wordt versterkt door mud guards en Swooshes die zijn uitgevoerd in lichtgrijs leer. Ook deze release is aan de zijkant van de toe box weer voorzien van een afdruk van een mini swoosh, "8 8 20" op de hak en "Got 'Em" op de inlegzolen.

De sneaker droppen op 8 Augustus op de SNKRS app. Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws en onze Facebook pagina

Stephan
Geschreven door
Stephan