Tim
Geschreven door
Tim

Met een beetje geluk is deze Patta x Converse One Star Pro "Four-Leaf Clover" op Vrijdag 10 Maart van jou, want aan de schoen zal het zeker niet liggen. De nieuwste samenwerking tussen de Amsterdamse streetwear- en sneakerboetiek en Converse draait om geluk, passie en inzet - de drie ingrediënten die nodig zijn om succesvol te zijn. De sneaker gebruikt het klavertje vier als onderwerp voor deze heerlijke collab.

Patta x Converse One Star Pro Four Leaf Clover Foto 8
Patta x Converse One Star Pro Four Leaf Clover Foto 10

De Patta x Converse One Star Pro "Four-Leaf Clover" sneaker zorgt voor een flinke dosis geluk

De Patta x Converse One Star Pro "Four-Leaf Clover" is uitgevoerd in een javabruin-kleurig harig suède bovenwerk, het heeft het klassieke logo aan de zij- en middenzijden, compleet met een fijn geborduurd klavertje vier in het midden. "4 Leaf Clover"-tekst loopt rond de frisse witte tussenzool in een typemachine-achtige stijl. Andere opmerkelijke details zien we terug aan de onderkant van de hak, want daar zien we een "Converse CONS" logo en op de andere sneaker de tekst "Lobi Libi" naast het silhouet van een palmboom.

De sneaker dropt op Vrijdag 10 Maart. Voor de laatste updates check je dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Patta x Converse One Star Pro "Four-Leaf Clover"

10
Mar 2023
Patta x Converse One Star Pro "Four-Leaf Clover"

Patta x Converse One Star Pro "Four-Leaf Clover"

A03174C
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim